Denne personvernerklæringen handler om hvordan vi (ON Media) samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Nettstatistikk

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyene Google Analytics.

Dette verktøyet bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at  vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som  enkeltperson.

Nettbutikk

Ved bestilling av våre produkter og tjenester, lagres informasjonen du gir oss med navn, addresse, produkter bestilt slik at vi kan prosessere din ordre. Vi lagrer kun nok informasjon om bestillingen din slik at vi tilfredstiller myndighetenes krav om faktura og salgs dokumenter.

Vi beskytter dine opplysninger

Vi vil aldri en gang vurdere å selge dine opplysninger videre til 3. part. Informasjonen vi samler inn er KUN til internt bruk i vår organisasjon. Dette kan du som kunde og eller besøkende være 100  % trygg på.